Karlstad

Ja så har man varit en tur till karlstad för filminspelning. Visserligen ett obetalt jobb men fan vad jag har lärt mig saker. Har fått jobba både framför och bakom kameran. Huvudroll som Ninni i en av filmerna och statist i den andra. Samt så har jag varit Scripta och roddare. Mycket trevligt gäng. Känner mer och mer att det där är det liv jag vill ha. Nu ska jag bara hålla tummarna för att deras filmer vinner tävlingen. Länkar till Youtube sen när dom finns där.

awsome

Jag har hittat mina drömmars buss! :D En dubbeldäckad y-buss som har ALLT. Kontaktuttag  vid darje plats, trådlöst internet utan något lösenord, och till och med en telefon som man kan prata med folk på nedre planet via. :D
Säg mig varför den här skönheten bara kör en jobbigt tidig morgontur söderut?

Norrlands ord

jag var på Gotland på kurs och när jag skrev min novell använde jag en mening: Glaset tippade och lite av vinet skvittrade upp på hans tröja. Då får jag veta att ordet skvittra inte är ett ord. Att ingen där nere ens hört talas om skvitter. Det är lite coolt. Visste inte att det var norrländskt. Alltså vissa ord kan jag förstå såsom möx på dig, knö in dig, va görm du ve, å andra fina ord som jag kan såsom ja gatt gå edittan å lämn å en grej. Sen fråga folk vart ne va så då sa ja edennat inte ehennat. med flera.
Kan du vad:
Tjickren, pomlen, darjnålen, upplegan, kangero, kangerogiller, pösa, handtagspössa, kasch, båne, njalta, tövel, he, pös, körk, oi, slöret, slöra, schvillret, rubank, ovöre, snabbvöre, pära, pärmos, nuffrer, mfl.
är?

^^