kontakter

* "för att lyckas här i världen så ska man ha bra kontakter" och nog är det sant alltid. jag menar hur skulle vi kunna få våra datorer, kaffebryggare eller telefoner att fungera om vi inte hade bra kontakter?
* "har man bra kontakter så kan man klättra i sin karriär och bli rik"... ja det är nog oxå sant. jag menar hur orkar en arbetare med hela dagarna utan teknikens alla under och speciellt den dagliga dosen KAFFE? utan bra kontakter så skulle allt som går på ström ligga nere (om vi inte använder batterier, men är batterierna tar slut då? man lär ju gå med förlust om man ska köpa batterier istället för bra kontakter)...
* "kontakter har egna kontakter"... har dom? nog för att jag har hört talas om skarvsladd och förlängningssladd eller så men en kontakts kontakt vad är det? en stickkontakt? eller bara en reservkontakt? eller en sån här extra kontakt?
så för att samanfatta. för att lyckas här i världen så ska man ha bra kontakter.

skitsnack

Vad händer egentligen med gamla toalettstolar? Jag menar dom är av porslin. Porslin är av lera. Lera bryts ner efter ett tag men toastolar och handfat och sånt är ju nått vitt grejs på så att det ska hålla megalänge. Finns det nån toakyrkogård? Eller kremeras dom till stoft? För det går ju knappast att återanvända skiten sen. Alltså är toaletter i sin tur inte särskilt miljövänliga. Tänk om leran tar slut då? Vad gör vi då? Då finns inga blomkrukor, tallrikar, prydnader etc. etc. Men sen så har vi nog större miljöproblem än lera så som ozonlagret, oljan etc. etc. Så vi kanske ska skita i toaletterna ändå.